Programma
Social House website LR

Social House

Social House

zondag 17 mei 2020

zondag 17 mei 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop voor € 64,50 euro (uitverkocht). Bekijk de informatie onderaan deze pagina voor details over de inhoud.

NL: Het concert van Social House in Paradiso op 17 mei 2020 kon destijds vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. We zijn in samenspraak met het management van Social House lang op zoek geweest naar een nieuwe datum maar dit is helaas niet gelukt. Social House heeft er voor gekozen om hun complete Europese tour, en daarmee dus ook hun concert in Paradiso, te cancelen. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

ENG: The Social House concert at Paradiso on May 17, 2020 could unfortunately not take place at the time due to the corona measures. We have been looking for a new date in consultation with the management of Social House for a long time, but unfortunately this did not work out. Social House has chosen to cancel their entire European tour, and therefore also their concert at Paradiso. All ticket buyers will receive an email with more information.

=============

Het Amerikaanse hitmakersduo Social House, oftewel Michael "Mikey" Foster and Charles "Scootie" Anderson, verhuisde een aantal jaar geleden samen van Pittsburgh naar Los Angeles. Sindsdien vormen ze Social House, en schrijft en produceert het duo muziek voor sterren als Ariana Grande, Meghan Trainor en Jennifer Lopez. En met succes: zo schreef Social House samen met Ariana Grande twee van de grootste hits van het afgelopen jaar: ‘thank you, next’ en ‘7 rings’, wat hen tevens een Grammy-nominatie opleverde. Daarnaast is het duo sinds kort ook actief als singer-songwriter: zo zijn Scootie en Mikey zelf ook te horen op de tracks ‘boyfriend’ met Grande en ‘Magic In The Hamptons’ met Lil Yachty. Het distinctieve geluid van Social House klinkt als frisse, aanstekelijke pop met duidelijke invloeden van r&b en hiphop. Zo was ook te horen op hun debuut EP ‘Everything Changed…’, die onlangs werd uitgebracht. Op 17 mei geeft het duo in het kader van hun “And We Never Saw It Coming” World Tour voor het eerst een concert in Nederland in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Social House
Social House & Ariana Grande - boyfriend

Social House & Ariana Grande

boyfriend

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Social House - Haunt You

Social House

Haunt You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

VIP Package

Een gelimiteerd aantal VIP Packages is te koop voor € 64,50. Deze zijn verkrijgbaar via de ticketknop bovenaan deze pagina en bevatten:

  • Eén reguliere ticket voor het concert
  • Early entry tot de zaal
  • Exclusieve meet & greet met Social House
  • Persoonlijke foto met Social House
  • “And We Never Saw It Coming" Rally Towel
  • Social House Smiley Logo Beanie
  • Exclusief VIP merchandise-item: Social House Logo sokken
  • Officiële Meet & Greet Laminate

VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.
VIP tickets are offered at the initiative of the artist. Paradiso is not involved in compiling the content of these packages.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma