Programma
Paradiso

Snoopadelic BOSS

Snoopadelic BOSS

woensdag 4 mei 2011

woensdag 4 mei 2011

Kaartjes voor Gabby Young & Other Animals zijn niet geldig voor BOSS met dj Snoopadelic.

BOSS met DJ Snoopadelic. Een ticket voor Snoopadalic BOSS biedt tevens gratis toegang tot Boss op 27 mei en Bassline op 28 mei.

BOSS (Bassline Old School Special) presenteert een legende achter de draaitafels: Snoop Dogg alias DJ Snoopadelic. Na een uitverkochte editie van BOSS op 8 april j.l., met als thema “Yo! MTV” en Mr. Ed Lover als gastheer, is voor deze volgende gastheer het thema ‘West Coast’ gekozen. De slogan van BOSS in 2011 is “from the old to the new” en op BOSS niet draaien vertrouwde old school dj’s én jongere dj’s en mc’s. BOSS staat voor: de beste 90’s hiphop, R&B en swingbeat uit de 70’s, 80’s - én de beste muziek van het afgelopen decennium.

Calvin “Snoop Doggy Dogg” Cordozar Broadus Jr. staat vooral bekend om zijn relaxte flow en zijn West Coast G- Funk geluid. Begin jaren ’90 maakte hij furore met het platenlabel Death Row Records en hierna is hij uitgegroeid tot een gevestigde artiest in de hiphopscene.

Ook brengen op deze avond een ode aan een andere West Coast legende, Nate Dogg. Helaas is Nate Dogg afgelopen maand om het leven gekomen. Nate Dogg was een goede vriend en collega van Snoop Dogg, samen begonnen zij in 1991 hun carrière in de groep “2-1-3”. Snoop Dogg komt al sinds jaar en dag regelmatig naar Nederland om elke zaal waar hij speelt op zijn kop te zetten, maar nog nooit eerder heeft hij in Amsterdam achter de draaitafels gestaan.

BOSS is een avond waar zowel de eerste generatie bezoekers van Bassline hun hart ophalen, als jongere muziekliefhebbers aan hun trekken komen. BOSS: een hele avond lang de beste old school en new school muziek met dj’s Mr. Speak, Chocomel, Switch en Snoop Dogg aka DJ Snoopadelic. MC’s: Fit en Aries.

Paradiso Programme

Programma