Programma
Snail Mail web 2022

Snail Mail + The Goon Sax

Snail Mail + The Goon Sax

dinsdag 21 juni 2022

dinsdag 21 juni 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste concert van 16 maart 2022. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig voor deze nieuwe datum.

De Amerikaanse songwriter en muzikant Lindsey Jordan bracht op achttienjarige leeftijd een van de meest besproken debuutalbums van 2018 uit. Als Snail Mail maakte ze met ‘Lush’ een knappe indierockplaat vol lo-fi slackerpop en lome vocalen. De grote indiebelofte trad al eens met haar band op in Paradiso tijdens London Calling en als onderdeel van een avond met meerdere concerten, nu komt ze terug voor haar eigen clubshow, in het kader van haar nieuwe album 'Valentine'. Hiervoor ontving ze van Pitchfork niet alleen een 8,5 maar ook de titel 'Best New Music'. "Lindsey Jordan’s exquisite second album documents love in all stages, but mostly in disrepair", schreef Pitchfork over het album.

Support: The Goon Sax

Line-up

Club

  • Snail Mail
  • The Goon Sax
Op 21 juni 2022 treedt Snail Mail op met haar lo-fi slackerpop in de Tolhuistuin. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Snail Mail

Snail Mail - Valentine

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma