Programma
Paradiso

SMIB + Veldentaal

SMIB + Veldentaal

zaterdag 16 april 2016

zaterdag 16 april 2016

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.


Het concert begint om 20.30 uur, zaal gaat open om 19.30 uur.

Een nieuw hiphop-geluid uit Amsterdam in de vorm van SMIB en Veldentaal is opgestaan en klaar om af te reizen en zichzelf te laten zien aan de rest van Nederland. Na afgelopen zomer diverse evenementen en festivals afzonderlijk van elkaar kapot te hebben gespeeld besloten ze dat het tijd was om samen te komen voor De tour: Du Tour om dit nieuwe geluid aan de man te brengen. 

Beide collectieven slaan dus ditmaal niet alleen muzikaal hun handen ineen, maar presenteren ook een show waarin beide geluiden en nummers door elkaar heen vloeien. Met natuurlijk Bokoesam (Veldentaal), Dessfinesse, Garrincha, GHQST, GRGY, Idaly, Ray Fuego, Tads Thots en Yung Nnelg die allemaal van de partij zullen zijn en de DJ's/Producers KC/Appiah/Myrmoney die het optreden van de juiste beats zullen voorzien. De eerste keer dat beide collectieven in zijn gehele volledigheid met elkaar door het land trekken wordt een zeer speciaal gebeuren.

Paradiso Programme

Programma