Programma
Smartlappen banner

Smartlappen karaoke

Smartlappen karaoke

zondag 16 april 2023

zondag 16 april 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 16:00, Hoofdprogramma: 17:00

De Smartlappen Karaoke: 'Voor het zingen de kerk in!' - is een jaarlijks meezingspektakel in Paradiso. Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Liveband kan er door iedereen naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd. Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer!

Ook dit jaar worden er weer een aantal gastartiesten uitgenodigd om het feest compleet te maken; dit jaar zijn dat Frank LammersDouwe Bob en Leona Phillipo.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Op zondag 16 april keert de oergezellige Smartlappen Karaoke naar de grote zaal van Paradiso. Haal hier je tickets.

  Smartlappen Karaoke - Lowlands 2018

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma