Programma
DSCF3528 mb

slowthai

slowthai

dinsdag 5 september 2023

dinsdag 5 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van slowthai op 5 september 2023 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma's is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Ter ere van het album ‘UGLY’ dat in maart uitkomt, staat slowthai in Paradiso. slowthai's derde album laat een kant van hem horen die mensen nog niet eerder hebben gehoord, maar hij ziet het als het volste plaatje tot nu toe. Zo stond zijn eerste album, ‘Nothing Great About Britain’, in het teken van waar hij vandaan kwam en alles wat hij dacht te kennen. De opvolger, ‘Tyron’, ging over wat hij op dat moment relevant vond en het heden. Dit album gaat helemaal over zichzelf en hoe hij zich voelt en wilt zijn. Alles heeft hiernaartoe geleid. 

Met een duik in de rockmuziek, met zowel zang als rap, is het zowel een opvallend afscheid voor slowthai als een terugkeer naar de roots van Tyron Kaymone Frampton. Als tiener in Northampton hield Tyron van emotioneel intense rockmuziek zoals Nirvana, Radiohead en Daniel Johnston. Hij wilde daardoor zelf in een band, maar dat is moeilijk als je geen instrument bespeelt en onzeker bent over zingen in het openbaar.   Hiphop, zijn andere liefde, stelde hem in staat een zelfstandige zanger en producer te zijn. Dit album was voor hem een poging om de geest van de broederschap te evenaren die bands hebben.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • slowthai
slowthai - Feel Good

slowthai

Feel Good

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma