Programma
Sleater Kinney website

Sleater-Kinney + Harkin

Sleater-Kinney + Harkin

woensdag 19 februari 2020

woensdag 19 februari 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Amerikaanse indiepunkband Sleater-Kinney is terug met nieuwe muziek, vier jaar na de release van het meest recente album ‘No Cities to Love’. Het riot grrrl-trio kwam op in de jaren negentig, maar klinkt juist nu grootser en gedurfder dan ooit tevoren. Denk daarbij aan meerstemmige zang, sterke gitaarriffs en een ongekend hernieuwde energie. De single ‘Hurry on Home’ werd dan ook geproduceerd door art-popmuzikant Annie Clark (St. Vincent). Ze nam overigens de gehele studioproductie van het nieuwe album ‘The Center Won’t Hold’ voor haar rekening. De nummers vormen het startpunt van een nieuw creatief avontuur van Sleater-Kinney, waarmee ze vastberaden zijn om zowel de trouwe luisteraars als nieuwe fans voor zich te winnen.

Support: Harkin
De Engelse muzikant en songwriter Katie Harkin is bekend als mede-oprichter van de indierockband Sky Larkin. Ook tourde en werkte ze samen met artiesten als Courtney Barnett, Waxahatchee, Kurt Vile en Wild Beasts. Onder haar eigen naam bracht ze de afgelopen jaren meerdere losse nummers uit; haar nieuwste single ‘Decade’ is nu te beluisteren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sleater-Kinney
  • Harkin
Hqdefault 190614 102420

Sleater-Kinney

Hurry On Home

Hqdefault 191216 101250

Harkin

Independence Day

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma