Programma
Skin On Skin Main

Skin On Skin + Flansie + Nala Brown

Skin On Skin + Flansie + Nala Brown

vrijdag 3 november 2023

vrijdag 3 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De in Zuid-Soedan geboren, in Frankrijk gevestigde Skin On Skin groeide met zijn vooruitstrevende blend van techno, house en alternatieve hiphop de afgelopen jaren uit tot een wereldwijde favoriet. Het werk van de producer ontplofte in 2019 met zijn debuut-EP op het iconische Steel City Dance Discs, het label van Mall Grab. Een reeks uitverkochte platen en de lancering van zijn eigen Stay On Sight Recordings volgde, waarop een paar jaar later ook monsterhit ‘Burn Dem Bridges’ zou verschijnen. Met headline tours en uitverkochte sets door Australië, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika, is Skin On Skin ook als dj een niet-te-missen begrip in de technoscene geworden.

Support: Flansie, Nala Brown

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Skin On Skin
  • Flansie
  • Nala Brown
Skin On Skin

Skin On Skin

Boiler Room x AVA Festival 2022

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Skin On Skin X Choose Love – Sudan Fundraiser

Bij het kopen van het ticket is het mogelijk om een donatie te doen aan Choose Love, een organisatie die samenwerkt met liefdadigheidsinstellingen in Soedan. Het geld wordt ingezet om mensen in nood te helpen die zijn getroffen door de burgeroorlog in het land.

Skin On Skin: "With the conflict still ongoing and rapidly expanding in Sudan, millions of innocent people are still trapped with minimal to no safety, food and resources. It’s heartbreaking to see one of my homes fall in such anguish and the people caught in the middle. I’ve joined together with Choose Love to raise urgent funds to support the Sudanese people."

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma