Programma
Skegss hoi

Skegss + Tony Clifton

Skegss + Tony Clifton

Wednesday 14 August 2019

Wednesday 14 August 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Er zijn drie belangrijke elementen in het leven van de bandleden van Skegss: surfen, skaten en muziek maken. De verbindende factor is feestvieren, zoals ze dat in Australië zo goed kunnen. Na twee EP's volgt het debuutalbum 'My Own Mess' op het Ratbag label van "grote broer" Dune Rats. Daarop vind je het hyperaanstekelijke nummers als 'Stop' en 'Smogged Out'. Liveshows staan vanzelfsprekend gelijk aan een behoorlijk gezellige chaos.  

Voorprogramma: Tony Clifton
Pretentieloze muziek maken, zweten in een oefenruimte van ‘2 bij 3’ en in een busje langs surf camps in de zomervakantie. Als het maar los gaat, rookt, rockt en ruikt naar zweet. De band bestaat sinds 2014. Noem het pop-punk, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen-pop. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen. Veni, Vidi, Fuck the World!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Skegss
  • Tony Clifton
Op woensdag 14 augustus staat Skegss in Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Road Trip

Op woensdag 14 augustus staat Skegss in Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Spring Has Sprung

Hqdefault 190807 111250

Tony Clifton

Wake Up

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma