Programma
Photo Sep 16 5 48 40 PM 4 by Dito 1

skaiwater

skaiwater

dinsdag 22 augustus 2023

dinsdag 22 augustus 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van skaiwater op 22 augustus 2023 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma's is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Tyler Brooks, beter bekend als skaiwater, is opgegroeid in Nottingham. Zijn vader heeft Tyler geleerd hoe hij muziekproductieprogramma's moest gebruiken, waardoor hij begon met het maken van muziek onder de artiestennaam Young Skai. Tegenwoordig zingt, rapt, produceert en schrijft hij introspectieve muziek met invloeden uit pop, rap, emo, dansmuziek en ravecultuur onder zijn nieuwe alias skaiwater.

skaiwater brak door met zijn nummer '#miles', waarop de invloeden van Jersey club duidelijk te horen zijn. Een remix van dit nummer, in samenwerking met Lil Uzi Vert, werd uitgebracht op zijn EP 'rave', die in 2022 verscheen tijdens zijn tour als openingsact voor Lil Nas X. Op 'rave' verkent skaiwater verschillende genres en probeert hij zo het gat tussen EDM en hiphop te verkleinen.


Line-up

Bitterzoet

  • skaiwater
@skaiwater & lil uzi vert

@skaiwater & lil uzi vert

miles (official visualizer)

Skaiwater op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma