Programma
Sjors van der Panne LR

Sjors van der Panne

Sjors van der Panne

zondag 8 januari 2023

zondag 8 januari 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Sjors van der Panne in Paradiso is helaas geannuleerd, er komt geen vervangende datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met retourmogelijkheden.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De Amsterdamse zanger Sjors van der Panne groeide op met de muziek van onder andere Ramses Shaffy en Liesbeth List. In 2014 nam hij deel aan The Voice Of Holland en werd hij tweede, maar dit bleek niet het hoogtepunt maar slechts het begin van een prachtige carrière. Van der Panne staat bekend om zijn heldere en krachtige stemgeluid en zijn vermogen om de emotie en melancholiek uit zijn muziek voelbaar over te brengen op zijn publiek. Tijdens zijn liveshows zingt hij nummers uit zijn eigen repertoire, aangevuld met bekende klassiekers van onder andere Shaffy en Boeijen. De afgelopen jaren gaf hij maar liefst zeven uitverkochte concerten in Het Concertgebouw. In januari 2022 is hij met een voltallige band tijdens een spetterend en hoopvol nieuwjaarsconcert met een lach en wellicht ook een traan, voor het eerst te zien in Paradiso.

Liesbeth List: "Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder."

Foto: Ris Steensma

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sjors Van Der Panne
Sjors van der Panne & Frank Boeijen - Zeg Me Dat Het Niet Zo Is

Sjors van der Panne & Frank Boeijen

Zeg Me Dat Het Niet Zo Is

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Sjors van der Panne - Dan Maken We Het Land

Sjors van der Panne

Dan Maken We Het Land

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma