Programma
Sir pressphoto by christian san jose

SiR + TeaMarrr + TEAMERR

SiR + TeaMarrr + TEAMERR

Saturday 22 February 2020

Saturday 22 February 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 21:00, Voorprogramma: 19:30, Hoofdprogramma: 22:00

Er is ook een gelimiteerd aantal VIP-tickets te koop voor deze show voor € 74,50*

Please note: this is an extra show. The start time of the concert that takes place prior to this show has been changed to 19:00.
---
Er is niets dat zo levendig aanvoelt als de zomer, en dat is precies de sfeer die SiR op zijn nieuwe album vastlegt. 'Chasing Summer' is het derde project van Sir Darryl Farris, beter bekend onder zijn artiestennaam SiR. Zelfs in het constant ontwikkelende genre steekt SiR er met kop en schouders bovenuit en met zijn nieuwe plaat laat hij zich van zijn meest soulvolle kant horen. De singer-songwriter en producer uit Californië tekende in 2018 een platencontract bij Top Dawg Entertainment (TDE) en werkte in het verleden al samen met labelgenoten als o.a. Kendrick Lamer, Schoolboy Q en Jay Rock. Op zaterdag 22 februari treedt hij op in Paradiso Noord

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • SiR
  • TeaMarrr
Hqdefault 200127 115003

SiR - Hair Down (Official Video) ft. Kendrick Lamar

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma