Programma
Paradiso

Sinas - album release party

Sinas - album release party

vrijdag 4 april 2014

vrijdag 4 april 2014

'Petite' is de naam van het nieuwe album van SINAS. Een kleinere bezetting van de voorheen achtkoppige band laat nog steeds de muziekstijlen horen waar SINAS bekend om staat: een typische mix van Balkanbeat, cumbia, Raï en dance. Een echt powertrio kunnen we SINASpetite noemen, want zij geven het publiek een spannende live act die dub en Afrobeat mixt met een funky, jazzy, psychedelische sfeer.

Deze tour wordt bekroond met een vinyl 12" en een digitaal album. Deze sound op vinyl is net zo de moeite waard als de live act, want de ruimte en interactie tussen de drie muziekanten zorgt voor diepte en creativiteit in de nummers.

SINASpetite:
Wouter Schueler - saxofoon, klarinet
Maarten Helsloot - Wurlitzer, Mini-Moog
Bas Bouma - drums

Naast het optreden van SINASpetite wordt deze release party gevierd met VJ Piss&Laugh TV en dj Selektor Depender. Beiden maken deel uit van het Amsterdamse Bassculture collectief, waar Sinas regelmatig te vinden is.

VJ Piss&Laugh TV is Jorge Cumbre (ES). Zijn live shows worden gegenereerd met behulp van beelden uit het futurisme, de videokunst, animatie, motion graphics, oude films en fotografie.
Selektor Depender selecteert een mix van genres met de 'bass' als boventoon. In zijn dj-set hoor je obscure dubplates, rootsreggae, digidub en andere rariteiten van 100% vinyl.

Paradiso Programme

Programma