Programma
Shriekback

Shriekback

Shriekback

zaterdag 23 september 2017

zaterdag 23 september 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Shriekback werd in 1981 opgericht door Dave Allen, Barry Andrews en Carl Marsh. De band kent daarmee ex-leden van Gang Of Four en XTC. Het geluid van hun nieuwe band staat met slechts enkele post-punkreferenties daar op een redelijke afstand van. Aanstekelijke new-wave synthpop met ditto basloopjes is wat Shriekback kenmerkt. Andrews’ zoon Finn is deze dagen actief met The Veils, maar ook vaderlief heeft het nog druk met zijn 36 jaar oude band, die tot vandaag de dag nog om de paar jaar een album uitbrengt. Nieuwe muziek, zoals het in 2015 uitgekomen ‘Without Real String or Fish’ is duisterder maar ook funky'er dan voorheen. Optreden doet Shriekback sinds kort pas weer na dat lang niet gedaan te hebben.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Shriekback

Shriekback is onderdeel van Indiestadt 2017 geworden

Omdat Indiestadt op zaterdag 23 september verplaatst is van Paradiso Noord naar Paradiso, is Shriekback onderdeel geworden van een avondvullend programma. De speeltijden van Shriekback blijven ongewijzigd, alleen kun je wel vanaf 17.30 uur naar binnen om te genieten van andere optredens. Aanmeldingen voor de Indiestadpas voor dit concert blijven ook geldig en kunnen nog steeds gedaan worden via het onderstaande formulier. 

Tijdschema
17.30 uur - Deuren open
18.00 uur - Joan
19.00 uur - The Crookes
20.30 uur - Shriekback
21.45 uur - FEET (kleine zaal)
22.15 uur - Gold Class
23.00 uur - Ducktails (kleine zaal)

Shriekback vid

Nemesis

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Shriekback vid 2

Get Down Tonight

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma