Programma
Paradiso

Shigeto, Lord Raja, Heathered Pearls

Shigeto, Lord Raja, Heathered Pearls

woensdag 3 februari 2016

woensdag 3 februari 2016

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Ghostly International label night

Shigeto is de alias van de Amerikaanse producer Zachary Siginaw. Hoewel hij jazz studeerde in New York en Londen, heeft hij een heel eigen draai gegeven aan de muziekstromingen waar hij over leerde. Zijn muziek is te omschrijven als een subtiele en organische mix van jazz, experimentele electronica en hiphop, geschikt voor liefhebbers van Flying Lotus, Nosaj Thing en Four Tet. Zijn laatste album ‘No Better Time Than Now’ gaat over het leven in het nu en dat dit het moment is om alles te doen waar je van droomt. Precies zoals Shigeto dat zelf aanpakt.

Lord Raja is de jonge New Yorkse producer Chester Raj Anand, die afgelopen jaar zijn debuutalbum ‘A Constant Moth’ uitbracht. Het bevat ook een track met Jeremiah Jae. Twee jaar geleden debuteerde hij op Ghostly International met de EP ‘Rubies’ met een dromerige, Brainfeeder-achtige signatuur.

Heathered Pearls is de artiestennaam van Jakub Alexander, ook verantwoordelijk voor de A&R van Ghostly International. Zijn sound behelst het muzikale spectrum van ambient tot techno; zelf omschrijft hij zijn sound als "indirect, huge, heavy, slow ocean waves off in the distance at night." Afgelopen zomer kwam het tweede album ‘Body Complex’ van Heathered Pearls uit. Het markeert zijn ontwikkeling richting de dansvloer, iets dat ongetwijfeld in zijn optredens naar voren komt.

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas. Meer informatie.

Paradiso Programme

Programma