Programma
Mb Session laplanque Mugler Shay 086 Modifier copie 1

Shay Lia

Shay Lia

vrijdag 24 november 2023

vrijdag 24 november 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Shay Lia nodigt luisteraars uit in haar muzikale wereld van ritme, sensualiteit en mysterie. Ze kwam in de belangstelling met nummers als 'Virgo' en 'Leave me Alone'. Het laatste nummer schreef ze voor Kaytranada’s debuutalbum ’99.9%’. Tijdens zijn Boiler Room set in 2013 stal Shay Lia ook de show met haar moves en dat fragment gaat regelmatig viral.

In 2017 maakte Shay Lia haar solodebuut met de release van ‘Blue’, een tijdloze soul/r&b-ballade geproduceerd door BADBADNOTGOOD en Kaytranada. Dit bracht haar onder de aandacht van i-D, BET France, Beats 1 en BBC Radio. Hetzelfde jaar trad ze op bij Coachella en AfroPunk,

Na haar eerste jaar ging Shay verder met het uitbrengen van meer singles, waarbij ze zichzelf presenteerde als een alternatieve versie van de jonge Janet Jackson vanwege haar dansstijl en songwriting.

Line-up

Bovenzaal

  • Shay Lia
Shay Lia

Shay Lia

TAKUTÁ

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Shay Lia op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma