Programma
Approved photo 01

SG Lewis

SG Lewis

donderdag 29 november 2018

donderdag 29 november 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Britse SG Lewis is een getalenteerde producer die dancemuziek met veel emotie en gevoel voor sfeer benadert. Hij wist de aandacht op zich te vestigen in 2015, toen hij enkele remixes maakte voor artiesten als oa. Jessie Ware. Kort daarna kwam zijn debuut-EP, Shivers, uit. Als tiener haalde SG Lewis zijn inspiraties voornamelijk uit popmuziek. Zijn muzikale experimenten en het bewerken van reeds bestaande nummers mondden uit in een reeks melancholische nummers die hij zelf online zette. Het leverde hem een trouwe groep volgers op en in 2016 bracht hij zijn tweede EP uit. Het was op de opmaat naar zijn eerste volledige solo-album, dat in drie delen zal verschijnen. Het eerste deel, Dusk, leunt wat meer op op het discogenre. Wat de drie delen in ieder geval verbindt, is dat ze bestemd zijn voor de dansvloer. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • SG Lewis
De Britse SG Lewis is een getalenteerde producer die dancemuziek met met veel emotie en gevoel voor sfeer benadert. Hij wist de aandacht op zich te vestigen in 2015, toen hij enkele remixes maakte voor artiesten als oa. Jessie Ware. Kort daarna kwam zijn debuut-EP, Shivers, uit. Als tiener haalde SG Lewis zijn inspiraties voornamelijk uit popmuziek. Zijn muzikale experimenten en het bewerken van reeds bestaande nummers mondden uit in een reeks melancholische nummers die hij zelf online zette. Het leverde hem een trouwe groep volgers op en in 2016 bracht hij zijn tweede EP uit. Het was op de opmaat naar zijn eerste volledige solo-album, dat in drie delen zal verschijnen. Het eerste deel, Dusk, leunt wat meer op op het discogenre. Wat de drie delen in ieder geval verbindt, is dat ze bestemd zijn voor de dansvloer.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma