Programma
Sevdaliza

Sevdaliza

Sevdaliza

maandag 4 december 2017

maandag 4 december 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De autodidactische Sevdaliza (Teheran, Iran), kwam op haar vijfde naar Nederland en is nu geland in Rotterdam. Nu, op haar achtentwintigste, is ze zangeres, songwriter, regisseur en componist. Haar melancholische, hese vocalen vloeien soepel over zware triphop dubs en klassieke harmonieën. Nummers worden vaak ritmisch opgebouwd en monden uit in een chaotische climax. Velen omschrijven haar werk als "genre-bending", doelend op verschillende genres als electronisch, punk, triphop, grime en avant-garde. 

Het optreden in Paradiso Noord is de enige Nederlandse clubshow van Sevdaliza en geldt als de afsluiter van haar Europese tournee. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sevdaliza
Sevdaliza speelt op 4 december in Paradiso Noord

Bluecid

Sevdaliza speelt op 4 december in Paradiso Noord

Human

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma