Programma
Sessa

Sessa

Sessa

woensdag 31 mei 2023

woensdag 31 mei 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

De muziek van Sessa is niet anders te omschrijven dan zonneschijn voor je oren. De in São Paolo geboren Sessa vergaarde bekendheid toen hij samen met gitaarlegende Yonatan Gat samenwerkt en met hem de Braziliaanse psychfunkband Garotas Suecas opzet. In 2019 brengt Sessa debuutalbum 'Grandeza' uit dat lovend wordt ontvangen. Met sensuele Portugese teksten, melodische levendigheid en ritmes, maakt de muzikant een compleet eigen versie van Braziliaanse muziek. Waar sommige artiesten bombarie prefereren, kiest Sessa juist voor voor minimalisme. Hij wordt geroemd om zijn combinaties van afgeslankte Braziliaanse pop, een vrouwelijk achtergrondkoor en Afro-Braziliaanse percussie, waarbij met respect wordt omgegaan met de rijke muzikale historie van Brazilië.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Sessa
Op woensdag 31 mei staat Sessa in de Bovenzaal van Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Sessa

Gostar do Mundo

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma