Programma
Paradiso

Sef - pre-album showcase "In Kleur" - Let op! Aanvang is verschoven naar 22.00 uur!

Sef - pre-album showcase "In Kleur" - Let op! Aanvang is verschoven naar 22.00 uur!

donderdag 25 juni 2015

donderdag 25 juni 2015

Let op! Vanwege een verplaatste vlucht vanuit Frankrijk wordt dit concert verlaat van 20.00 naar 22.00 uur. De zaal gaat nu open op 21.00 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen tot 25 juli 2015 worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

Op 15 mei verschijnt ‘Wakker’ de eerste track van het nieuwe album van Yousef Gnaoui oftewel Sef. Voor de video bij deze single heeft Sef zelf de regie gevoerd van een bijzonder kleurrijke clip. Geen wonder, het tweede album van deze Amsterdamse mc heet ‘In Kleur’ en zal na de zomer verschijnen.

Twee jaar geleden verklapte Sef al de titel van zijn nieuwe album, dat toen al flink in de steigers stond. “Inmiddels staat de tracklist op slot. Ik ben eigenlijk alleen nog een aantal nummers aan het afmixen en dan is het af.” De release van ‘In Kleur’ staat na deze zomer gepland. Maar nu eerst tijd voor single ‘Wakker’. Sef: “Wakker is een van de eerste nummers die gemaakt zijn voor dit project, en meteen al dacht ik dat dit ook de eerste moest zijn die ik zou delen. Het klonk ook direct als een albumopener. Het album gaat qua sound een heleboel kanten op, zelfs binnen nummers. Ik wilde graag een georganiseerde chaos neerzetten; een afspiegeling van wat mij inspireert. Dit nummer is een goed voorbeeld daarvan denk ik.”

Na een periode zonder nieuwe muziek, vindt Sef één nieuwe track niet voldoende. Daarom komt ‘Wakker’ als maxi-single uit, samen met de tracks ‘De Wave’ en ‘Pijn’. “Ik heb met deze plaat geprobeerd om zoveel mogelijk op mijn intuïtie af te gaan. Als iets goed voelt, dan is het ook goed. Zolang het maar fris en kleurrijk klinkt.”


Paradiso Programme

Programma