Yousef 2023 Eva Roefs0200083 mb

Sef & het El Salvador Ensemble

Sef & het El Salvador Ensemble

Friday 1 December

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Uomo universale en popartiest Sef, oftewel Yousef Gnaoui, begon zijn muzikale carrière binnen de groep Flinke Namen waarmee hij meerdere hits scoorde en door de Benelux toerde. Vrij snel tijdens en na zijn eerste officiële releases werd duidelijk dat Sef multi-getalenteerd was en niet stil kon zitten.

In 2011 bracht hij voor het eerst solo muziek uit en scoorde meteen een hit met ‘De Leven’, de titelsong van de film ‘Rabat’. Naast muziek manifesteerde Yousef zich ook als grafisch ontwerper en regisseur. De meeste van zijn eigen platenhoezen en videoclips maakte Sef zelf en daarnaast nam hij ook de visuele uitingen van meerdere collega-artiesten voor zijn rekening als zowel regisseur, grafisch ontwerper en art-director.

Met zijn 2e album ‘In Kleur’ scoorde hij een 3FM megahit met ‘Toch Houdt ze van Mij’, werd hij genomineerd voor 3FM en Edison awards en bracht hij een compleet door hem ontworpen en geredacteerd magazine uit bij het album. Met de release van zijn derde album ‘Excusez Moi’ in 2017 is Sef niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Sef wordt door veel van zijn muzikale collega’s gezien als een toonaangevend artiest door zowel zijn muzikale als visuele keuzes.

In februari bracht hij zijn vijfde studioalbum ‘Ik Zou Voor Veel Kunnen Sterven Maar Niet Voor Een Vlag’ uit. Een album dat wordt omschreven als “een hoopvolle schreeuw om systeemverandering en een zoektocht naar nieuwe, dynamische manieren van samenzijn”.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sef
Sef

Sef

El Salvador Live In Paradiso

Sef op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma