Programma
Sean Koch Solo 1

Sean Koch + JPson

Sean Koch + JPson

woensdag 15 augustus 2018

woensdag 15 augustus 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Sean Koch groeide op in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Hij verhuisde naar Duitsland, maar in de vorm van zijn muziek nam de singer-songwriter de zon en easy surf vibes uit zijn geboorteland mee. Koch stopt zijn positieve instelling ook in zijn liedjes. Zijn eerste EP, ‘Natural Projection’, verscheen in 2016 en maakte hij met zijn twee vrienden Shaun Cloete en Ross Hillier. Deze EP leidde tot drie volledige Europese tours en supports voor Jeremy Loops en Will and The People.

De eerste single ‘Feel The Energy’ van zijn debuutalbum ‘Your Mind Is A Picture’ is al online te beluisteren. Het volledige album zal dan ook snel volgen. Samen met het groeien van de muziek groeit ook de “Sean Koch Family”. Naast vriend en co-songwriter Shaun Cloete, verwelkomt de band twee nieuwe gezichten in de gelederen, Giovanni  Serci (Drums) en Dean Bailey (Bas). Samen laten ze hun levensverhaal horen in nummers die aanvoelen als één groot feel-good road trip-avontuur.

Bekijk evenement op Facebook
Op woensdag 15 augustus geeft Sean Koch een concert in Bitterzoet in Amsterdam

Lift You Up

Op woensdag 15 augustus geeft Sean Koch een concert in Bitterzoet in Amsterdam

Flow

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma