Touring Band With Larry Final 2

Scary Pockets + David Ryan Harris

Scary Pockets + David Ryan Harris

zaterdag 27 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Scary Pockets in Tolhuistuin is uitverkocht. Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor het concert in TivoliVredenburg, Utrecht op maandag 29 mei 2023. Kijk op www.tivolivredenburg.nl voor tickets en meer informatie.

Jack Conte en Ryan Lerman slaan de handen ineen om je een flinke dosis 'angstaanjagende zakken' te brengen. Scary Pockets is een roterende selectie van muzikanten van wereldklasse die elke week live funk-herinterpretaties van bekende nummers uitbrengen. Sinds hun eerste opnamesessie in 2017 hebben ze meer dan 300 video's uitgebracht die meer dan 250 miljoen keer zijn bekeken op YouTube gedurende meer dan 540 miljoen minuten. Hun nummers zijn 80 miljoen keer gestreamd op Spotify door 600.000 maandelijkse luisteraars.

De meer dan 200 medewerkers van Scary Pockets (tot nu toe) zijn all-stars zoals Larry Goldings, John Scofield, Joey Waronker, Darren King, Sean Hurley, James Gadson, Darren Criss, Antwaun Stanley, Judith Hill, Bruno Major, Reeve Carney, Derek Hough , Bill Wurtz, Theo Katzman, Rachael Price, Lizzy McAlpine en Joshua Radin, om er maar een paar te noemen.

Support: David Ryan Harris

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Scary Pockets
  • David Ryan Harris
Scary Pockets - Easy on Me feat. Mario Jose (Adele cover)

Scary Pockets

Easy on Me feat. Mario Jose (Adele cover)

Scary Pockets - Electric Feel ft. Corey Frye (MGMT cover)

Scary Pockets

Electric Feel ft. Corey Frye (MGMT cover)

Misschien vind je dit ook leuk:

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma