Programma
Savage beat

Savage Beat

Savage Beat

donderdag 14 maart 2019

donderdag 14 maart 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het geluid van Savage Beat komt rechtstreeks uit de laatste donkere steegjes die Amsterdam nog kent. 'Street Boogie' noemen ze het zelf: stevige punk en rock 'n roll met hier en daar een vleugje glamrock. "Don't bore us, get to the chorus"! Op deze avond presenteert de band hun gloednieuwe album 'Wired'.

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met Dikke Dennis. Nu heeft hij zijn eigen band: de Røckers. Verwacht veel Nederlandstalige punk en rock-knallers van deze gruizige bulldozerbeesten.

Neem je vrijdag maar vast vrij, want het gaat door tot in de late uurtjes: DJ's Profundo P  & 13, DJ Santina Runaway, DJ Duo KUSS komen een blik ruige plaatjes open trekken.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Savage Beat
  • Dikke Dennis
  • DJ Profundo P
  • DJ Santina Runaway
Hqdefault 190205 143136

Tar And Feathers

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 190205 143138

Dikke Dennis & De Røckers

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma