Programma
1600 SASAMI

SASAMI

SASAMI

dinsdag 5 maart 2019

dinsdag 5 maart 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Sasami Ashworth aka ‘SASAMI’ maakt al tien jaar lang muziek in de regio van Los Angeles. Op vrijwel alle mogelijke manieren. Zo speelde ze de hoorn in orkesten, was ze toetsenist en gitarist in lokale rockbands en droeg ze vocaal bij aan diverse studioalbums zoals die van Curtis Harding, Wild Nothing, en Hand Habits. Door de jaren heeft ze een reputatie verworven als allround muzikant en multi-instrumentalist.

Na haar afstuderen aan de ‘Eastman School of Music’ in 2012 bracht SASAMI haar tijd door met het maken van filmmuziek en muziek voor commercials. Daarna speelde ze ruim twee jaar in de indierockband ‘Cherry Glazerr’. Nu nu is het tijd om zich te concentreren op haar eigen muziek. En met succes. SASAMI's eerste zelf uitgebrachte single ‘Callous’ werd gelijk ‘Best New Track’ bij Pitchfork.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • SASAMI
Hqdefault 181203 114948

Callous

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma