Programma
Press

Sarkodie

Sarkodie

zaterdag 10 juni 2023

zaterdag 10 juni 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Michael Owusu Addo, beter bekend als Sarkodie, is een Ghanese rapicoon. Al ruim tien jaar behoort hij tot de top. Zijn sound is een bruisende mix van hiphop, Afrobeats en hiplife –  een hybride genre dat hiphop combineert met de highlife-klanken uit zijn thuisland.

Sarkodie vind zijn inspiratie in rappers zoals Ja Rule, Tupac, Notorious BIG, 50 Cent, Nelly. Rappers die volop werden gedraaid in Ghana.

Naast de miljoenen verkochte albums en tientallen awards, heeft Sarkodie’s sound geleid tot uitverkochte shows wereldwijd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sarkodie
Sarkodie - Adonai ft. Castro

Sarkodie

Adonai ft. Castro

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Sarkodie Topnummers

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma