Programma
Paradiso

Sarah Blasko - Verplaatst naar People's Place + Lady Lamb The Beekeeper

Sarah Blasko - Verplaatst naar People's Place + Lady Lamb The Beekeeper

Sunday 14 April 2013

Sunday 14 April 2013

Het concert van Sarah Blasko is verplaatst van de kleine zaal van Paradiso naar People’s Place. Adres: Stadhouderskade 5, Amsterdam. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. De aanvang blijft ongewijzigd.

Voor kaartkopers van dit concert bestaat de mogelijkheid om voor de show bij People’s Place te eten/dineren. Voor meer informatie over reserveringen en de menukaart klik hier

Concert met zit- en staanplaatsen.

De Australische Sarah Blasko begon in 1998 als zangeres in de band Acquiesce, maar toen er na vier jaar nog steeds alleen maar vrienden, ooms en tantes bij optredens kwamen kijken besloot ze in haar eentje verder te gaan. In 2004 debuteert ze als soloartiest met het album ‘The Overture & The Underscore’ en gaat het gelijk heel hard met de carrière van Blasko. In thuisland Australië wordt ze bedolven onder de goede recensies en genomineerd voor de ARIA (Australian Record Industry Association) Music Awards. Op haar laatste twee albums, ‘As Day Follows Night’ en ‘I Awake’ kiest Blasko minder voor synths en elektronische beats, meer voor piano, akoestische gitaar en haar heldere stem.


Paradiso Programme

Programma