Programma
Sara Kays website

Sara Kays

Sara Kays

dinsdag 23 november 2021

dinsdag 23 november 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Sara Kays op 23 november 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Sara Kays is een snel opkomende singer-songwriter uit Nashville. Haar eerlijke popnummers bevatten verhalen die voor veel velen herkenbaar zijn en daarmee kreeg ze in korte tijd een grote hoeveelheid volgers op social media. Dit was pas het begin; eind 2020 ging ze viral na het delen van een korte akoestische versie van haar hitsingle ‘Remember That Night’ op haar populaire TikTok-account. Het leverde Sara Kays vele miljoenen views op en een paar maanden later maakte ze haar televisiedebuut bij The Late Show met Stephen Colbert. In 2021 gaat ze voor het eerst op wereldtournee en speelt ze haar eerste Nederlandse clubshow in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Sara Kays
Hqdefault 210719 215915

Sara Kays

Remember That Night?

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma