Programma
Paradiso

San Fermin + Gordi

San Fermin + Gordi

zaterdag 20 mei 2017

zaterdag 20 mei 2017

De aanvang van zowel het hoofdprogramma als het voorprogramma is met 15 minuten vervroegd. De aanvang van Gordi wordt 19.45 uur (was 20.00), de aanvang van San Fermin wordt 20.45 uur (was 21.00). De zaal gaat open om 19.15 uur.  

Paradiso presenteert San Fermin in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

San Fermin laat wervelende orkestrale chamberpop met allerlei stemmen en arrangementen op een natuurlijke manier samenkomen. De band werd opgericht in Brooklyn, door Ellis Ludwig-Leone. Na zijn studie aan Yale University raakte ze bevriend met Nico Muhly (Sufjan Stevens, Grizzly Bear) met wie hij zijn eerste composities schreef. Pas in 2013 werd het eerste werk onder de naam San Fermin uitgebracht: het debuutalbum ‘San Fermin’ werd met maar liefst 22 muzikanten opgenomen en is een sterke kennismaking met de band. Inmiddels is de band teruggebracht naar acht leden en zijn ze toe aan hun derde album 'Belong'.

Sophie Payten noemde haar broertje altijd liefkozend Gordi en besloot onder deze naam op te gaan treden. De uit Australië afkomstige singer-songwriter maakt melancholische folkpop en schuwt het gebruik van vele synths niet. Haar single 'Can We Work It Out' heeft al mogen rekenen op miljoenen speelbeurten op Spotify.

Paradiso Programme

Programma