Programma
08 Samora Pinderhughes I Ray Neutron

Samora Pinderhughes · Super-Sonic Jazz Festival 2024

Samora Pinderhughes · Super-Sonic Jazz Festival 2024

woensdag 13 november

In Vondelkerk

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Dit evenement maakt onderdeel uit van Super-Sonic Jazz Festival 2024 en vindt plaats in de Vondelkerk in Amsterdam.

De volgende tickets zijn geldig voor deze avond:
- Super-Sonic Jazz Festival 2024 Week passe-partout
- Super-Sonic Jazz Festival 2024 Wednesday festivalticket

Samora Pinderhughes is een veelzijdige artiest met een bijzonder verhaal en nog indrukwekkendere muziek. Door The New York Times geprezen als "one of the most affecting singer-songwriters today, in any genre" en door Forbes als "a magical being", vormt Samora nieuwe werelden door zijn kunst, eerlijkheid en kwetsbaarheid. Of hij nu films maakt, muziek componeert, of beide combineert, Samora deelt een bewuste, delicate en soms zelfs fragiele visie op de huidige (Amerikaanse) samenleving. In zijn teksten en composities ontvouwt hij thema's als identiteit, ras, mannelijkheid en onrecht. Zijn fijngevoeligheid en kwetsbaarheid komen tot uiting in zijn stem en composities, die puur en diep klinken, alsof het huilen nooit ver weg is – ook voor de luisteraar.  Na zijn bijzondere concert op Super-Sonic Jazz Festival 2022 in Paradiso keert hij dit jaar terug op het festival maar deze keer in de Vondelkerk.

Line-up

Vondelkerk

  • Samora Pinderhughes

Super-Sonic Jazz

Super-Sonic Jazz is an Amsterdam-based non-profit platform for exciting artists who move within the universe of jazz. We release music on our independent record label, and in collaboration with Paradiso, we organize concerts, jams, and the annual Super-Sonic Jazz Festival. This year Super-Sonic Jazz Festival 2024 will take place from Wednesday, November 13th to Sunday, November 17th, 2024, at Paradiso, the Amstelkerk, and the Vondelkerk in Amsterdam.

More info
Ssj website logo
SS Jhopelijkisdezegoed

Route naar Vondelkerk

De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120A, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden af om met de auto te komen. 

Paradiso Programme

Programma