Programma
Samantha Crain website

Samantha Crain

Samantha Crain

Monday 18 May 2020

Monday 18 May 2020

In Paradiso - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

LET OP! DIT EVENEMENT GAAT NIET DOOR  EN WORDT UITGESTELD NAAR EEN LATER TE BEPALEN DATUM

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot en met maandag 1 juni 2020 moeten alle programma’s worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zal ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
IN ORDER TO HELP PREVENT THE SPREAD OF THE COVID-19 VIRUS, THIS EVENT IS POSTPONED

In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, the Dutch Government under advice from the Ministry of Environment and Health (RIVM) has decided to cancel events of 100 or more attendees. Up to and including maandag 1 June 2020, all events must be cancelled and rescheduled when possible.Due to the extensive amount of events in Paradiso, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When the rescheduled dates become clear, information will be sent by email to all ticketholders. Updates on programmes will become available on our website.

We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

=============

Samantha Crain is een singer-songwriter uit Oklahoma die bijzondere, humorvolle folkliedjes maakt. Deels geïnspireerd door de muziekcollectie van haar vader, inclusief Bob Dylan en The Grateful Dead, maar ook door bands van haar geboortegrond. Van de rootsy Americana van Woody Guthrie tot het meer experimentele geluid van The Flaming Lips. In 2008 debuteerde ze met ‘The Confiscation EP: A Musical Novelle’ uit, waarna ze in Amerika bij verschillende media en blogs werd opgemerkt. Ze bracht daarna nog vijf volledige studioalbums uit en in 2020 is het tijd voor haar zesde langspeelplaat, die wordt uitgebracht op het nieuwe platenlabel van folkpopartiest Lucy Rose.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Samantha Crain
Hqdefault 200225 132745

Garden Dove

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma