Programma
Sam Tompkins facebook

Sam Tompkins

Sam Tompkins

Tuesday 16 March 2021

Tuesday 16 March 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

NL: Dit programma is verplaatst naar 25 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.


EN: This program has been postponed to October 25th 2021. Previously bought tickets will remail valid for the new date. Ticketbuyers will recieve an email with more information.


De 22-jarige singer-songwriter Sam Tompkins begon zijn carrière als straatmuzikant in zijn woonplaats Brighton in Engeland. Zijn grote doorbraak volgde echter via YouTube, waar hij met zijn cover van Drake’s "Hold On We're Going Home" een grote viral hit scoorde. Dit leverde hem miljoenen views én een platencontract met het gerenommeerde platenlabel Island Records op. Sam staat bekend om zijn bijzondere stem en zijn edgy popgeluid vol invloeden van r&b en hiphop en heeft inmiddels al drie succesvolle EP’s uitgebracht. Ook gooide hij hoge ogen op showcasefestival Eurosonic Noorderslag 2020 in Groningen. Op dinsdag 16 maart zie je hem tijdens zijn eerste eigen Europese clubtournee in Paradiso in Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Sam Tompkins
Sam Tompkins - Charlie

Sam Tompkins

Charlie

Sam Tompkins - Stand Ten Feet Away From Me

Sam Tompkins

Stand Ten Feet Away From Me

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma