Programma
Lead foto site

Sam Tompkins + Anna-Rose Clayton

Sam Tompkins + Anna-Rose Clayton

zaterdag 2 april 2022

zaterdag 2 april 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 16 maart 2021 en 25 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

De 22-jarige singer-songwriter Sam Tompkins begon zijn carrière als straatmuzikant in zijn woonplaats Brighton in Engeland. Zijn grote doorbraak volgde echter via YouTube, waar hij met zijn cover van Drake’s "Hold On We're Going Home" een grote viral hit scoorde. Dit leverde hem miljoenen views én een platencontract met het gerenommeerde platenlabel Island Records op. Sam staat bekend om zijn bijzondere stem en zijn edgy popgeluid vol invloeden van r&b en hiphop en heeft inmiddels al drie succesvolle EP’s uitgebracht.

Support: Anna-Rose Clayton

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sam Tompkins
Op 2 april geeft Sam Tompkins een concert in Paradiso in Amsterdam. Koop hier je officiële tickets.

Sam Tompkins

Sam Tompkins - (w)hole

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma