Programma
POLA 2 1 min 1

Saint Levant + Lana Lubany

Saint Levant + Lana Lubany

zondag 14 mei 2023

zondag 14 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: er zijn nog VIP-tickets beschikbaar. 

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

 • Beperkt aantal tickets per persoon

Saint Levant is een artiest van Palestijns, Frans, Algerijns en Servische komaf. Geboren in Jeruzalem en opgegroeid in Gaza, combineert Saint Levant feilloos Engels, Frans en Arabisch waardoor hij zich weet te onderscheiden. 

Zijn verleidelijke drietalige woordspelingen hebben geleid tot een wereldwijde doorbraak. Geïnspireerd door een generatie aan invloedrijke Arabische denkers en hedendaagse artiesten, heeft zijn muziek nostalgische elementen van de r&b en hiphop van begin jaren 00’, maar is daarnaast ook intens vooruitdenkend, waardoor hij de grenzen van deze genres weet te overstijgen.

Met zijn hit 'Very Few Friends' is hij internationaal doorgebroken en brengt sindsdien constant muziek uit in aanloop naar zijn debuut solo EP ‘From Gaza With Love’, dat 6 maart 2023 uitkomt.

Line-up

Club

  Saint Levant - Very Few Friends

  Saint Levant

  Very Few Friends

  Saint Levant & Playyard - I Guess

  Saint Levant & Playyard

  I Guess

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma