SND

Sad Night Dynamite

Sad Night Dynamite

Saturday 15 October 2022

Saturday 15 October 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Toen Sad Night Dynamite vorig jaar hun debuutalbum uitbracht, werden we plots voorgesteld aan hun mix van lo-fi hiphop, punk, britpop en donkere dub. Hoe dat klinkt? Een beetje als Gorillaz gecombineerd met The Clash, maar dan nog met een vleugje Tyler, the Creator eroverheen. Sad Night Dynamite creëert met hun muziek een compleet eigen wereld en neemt de luisteraar hier helemaal in op. Dit jaar brachten ze hun tweede album 'Volume II' uit, waarop onder andere de hit 'Psychedelic Views' te horen is. 

De band heeft sinds hun start verschillende shows uitverkocht, waaronder hun tweede show ooit in Londen. Ook zijn ze uitgenodigd om door de VS te touren met Glass Animals en hebben ze samengewerkt met artiesten als FKA twigs en IDK. Als kers op de taart is hun single 'Black & White' dit jaar nog uitgeroepen tot 'Tune of the Week' op BBC Radio 1.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Sad Night Dynamite
Sad Night Dynamite - Tramp

Sad Night Dynamite

Trap

Volume II

Misschien vind je dit ook leuk:

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma