Saba

Saba + Joseph Chilliams

Saba + Joseph Chilliams

Saturday 4 November 2017

Saturday 4 November 2017

In Paradiso

Zaal open: 21:30, Voorprogramma: 20:00, Hoofdprogramma: 22:00

De uit Austin afkomstige Saba maakt sinds 2012 muziek, en met name rap. Geboren in 1994 is hij ongeveer net zo oud als de doorsnee student, maar heeft hij al samengewerkt met Chance The Rapper, Noname, Donnie Trumpet, Tink en nog veel meer. 

Sinds zijn 16e (!) maakt Saba muziek dat in hetzelfde rijtje past als de bovengenoemde namen. Mellow, muzikaal, melodisch maar vooral propvol met slimme lyrics, die een voor een uitgekamd worden door z'n fans. Zijn laatste solo-plaat "Bucket List Project" verscheen vorig jaar en werd met open armen ontvangen. Even later verscheen de hitsingle van Chance The Rapper "Angels" waar Saba ook zeker een groot aandeel in had. 

Saba gaat voorlopig nog niet stoppen met het maken van muziek en zal zichzelf in november van zijn beste kant laten zien in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook
Bucketlistproject

Bucket List Project (full album)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma