Programma
SARLOOS COVER 1 C 1

Saarloos

Saarloos

donderdag 30 april 2020

donderdag 30 april 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is uitgesteld naar woensdag 4 november. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Saarloos op 30 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op woensdag 4 november. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo. 

English:
The April 30th concert of Saarloos is postponed to Wednesday November 4th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. For general information regarding postponements, see www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Het Ierse poprocktrio Saarloos bestaat nog vrij kort maar heeft heeft al menig show uitverkocht. Bestaande uit veelgeprezen songwriters Brian McGovern en Craig Gallagher, en jeugdvriend Andy Kavanagh op bas, heeft de band als voorprogramma gestaan van wereldacts als Gavin James, The Coronas, Daniel Bedingfield, Picture This en Bon Jovi. En dat terwijl een debuutalbum nog in het verschiet ligt. Op donderdag 30 april staan ze in de kleine zaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • SAARLOOS
Op donderdag 30 april staat poprocktrio SAARLOOS in de kleine zaal in Paradiso Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Saarloos

Changes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma