Programma
SARLOOS COVER 1 C 1

Saarloos

Saarloos

woensdag 2 februari 2022

woensdag 2 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste concert van 30 april, 4 november 2020, 30 mei en 15 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. 

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

  • Programma met zitplaatsen

Het Ierse poprocktrio Saarloos bestaat nog vrij kort maar heeft heeft al menig show uitverkocht. Bestaande uit veelgeprezen songwriters Brian McGovern en Craig Gallagher, en jeugdvriend Andy Kavanagh op bas, heeft de band als voorprogramma gestaan van wereldacts als Gavin James, The Coronas, Daniel Bedingfield, Picture This en Bon Jovi. En dat terwijl een debuutalbum nog in het verschiet ligt. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • SAARLOOS
Op 2 februari geeft het Ierse trio Saarloos een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Saarloos

Changes

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma