Programma
S10 website

S10

S10

vrijdag 22 januari 2021

vrijdag 22 januari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
Het concert van S10 kan niet doorgaan op de geplande datum vanwege de onzekerheid rondom de coronamaatregelen. Om die reden is het concert verplaatst naar vrijdag 30 april om 19:00 (deuren open: 18:00). Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The January 22nd, 2021 show of S10 can’t take place as planned, due to the uncertainty around the new COVID-19 measures. Therefore, the concert is rescheduled and will now take place on Friday, April 30th, 2021 at 19:00 (doors 18:00). All bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Met meeslepende teksten en donkere producties vertelt S10 haar meest persoonlijke verhalen. Dit doet ze met rap, zang en spoken word. In haar muziek neemt ze de luisteraar mee in haar woelige mentale belevingswereld, maar laat ze tegelijkertijd haar veelzijdigheid horen op een aantal van haar dansbare tracks. De Volkskrant noemde S10 “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop” en voor haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd ze beloond met een Edison in de categorie ‘Alternative’. Op uitnodiging van Into The Great Wide Open werd deze zomer op Vlieland de laatste hand gelegd aan haar tweede album, dat in het najaar van 2020 verschijnt.


Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Hqdefault 200922 115700

  S10

  Storm (prod. Sim Fane)

  Hqdefault 200922 115700 1

  S10 ft. Yung Nnelg

  What Is Real

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma