Programma
S10 web

S10

S10

dinsdag 21 december 2021

dinsdag 21 december 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van S10 op 21 december 2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 10 maart 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Na twee uitverkochte shows in de zomer van 2021 keert S10 dit najaar terug naar Paradiso. Met meeslepende teksten en donkere producties vertelt ze haar meest persoonlijke verhalen. Dit doet ze met rap, zang en spoken word. In haar muziek neemt ze de luisteraar mee in haar woelige mentale belevingswereld, maar laat ze tegelijkertijd haar veelzijdigheid horen op een aantal van haar dansbare tracks. De Volkskrant noemde S10 “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop” en voor haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd ze beloond met een Edison in de categorie ‘Alternative’. In 2020 verscheen 'Vlinders', een nieuw album dat voortbouwt op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse zangeres.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  S10 x Frenna x Kevin

  S10 x Frenna x Kevin

  Adem Je In (Live)

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma