Programma
S10 web

S10

S10

donderdag 10 maart 2022

donderdag 10 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is verplaatst naar 24 juni 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Na twee uitverkochte shows in de zomer van 2021 keert S10 terug naar Paradiso. Met meeslepende teksten en donkere producties vertelt ze haar meest persoonlijke verhalen. Dit doet ze met rap, zang en spoken word. In haar muziek neemt ze de luisteraar mee in haar woelige mentale belevingswereld, maar laat ze tegelijkertijd haar veelzijdigheid horen op een aantal van haar dansbare tracks. De Volkskrant noemde S10 “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop” en voor haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd ze beloond met een Edison in de categorie ‘Alternative’. In 2020 verscheen 'Vlinders', een nieuw album dat voortbouwt op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse zangeres.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  S10 x Frenna x Kevin

  S10 x Frenna x Kevin

  Adem Je In (Live)

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma