Programma
Paradiso

Ryley Walker + voorprogramma: Itasca

Ryley Walker + voorprogramma: Itasca

Monday 7 November 2016

Monday 7 November 2016

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Ryley Walker brak vorig jaar door met zijn minimalistische liedjes met hypnotiserende gitaarpartijen van zijn tweede album 'Primrose Green'. Jazzy drums, psychedelische strijkers, een kalme piano en de dromerige stem van Ryley Walker voeren je mee. Muziek voor de magische momenten tijdens de overgang van dag naar nacht. Robert Plant is fan. Overdonderd maar aangemoedigd door het plotselinge success moest Ryley Walker afgelopen winter even bijkomen van alle aandacht en de uitgebreide tournee. Vakantie vieren was er echter niet bij, want gretig om nieuwe liedjes te maken en nieuwe muzikale wegen te ontdekken dook hij met producer en multi-instrumentalist LeRoy Bach van Wilco de studio in. Zijn nieuwe album heet 'Golden Sings That Have Been Sung' en kwam in augustus uit via het label Dead Oceans. 'The Halfwit In Me' is het eerste voorproefje:

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.
Paradiso Programme

Programma