Programma
Ryan Beatty

Ryan Beatty

Ryan Beatty

woensdag 27 september 2023

woensdag 27 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Ryan Beatty op woensdag 27 september is afgelast in verband met onvoorziene omstandigheden. Je kunt hieronder Ryan Beatty's volledige statement lezen. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Statement Ryan Beatty

"due to circumstances outside of my control the european shows have been cancelled. i don't really know what to say other than i'm sorry, i love you, i'll be back soon

ryan"

Ryan Beatty draait ondanks zijn jonge leeftijd behoorlijk wat jaren mee in de muziekindustrie. In 2011 begint hij met het uploaden van video's op YouTube en in 2012 komt debuut EP 'Because Of You' uit. Na een pauze komt Beatty in 2018 met het soulvolle debuutalbum 'Boy in Jeans', waarvoor de singer-songwriter veel lof ontvangt. Hij werkt samen met Tyler, the Creator, Brackhampton en Benny Blanco en in 2020 komt alt-popalbum 'Dreaming of David' uit, waarop hij wederom de luisteraar naar zijn hand weet te zetten met autobiografische teksten en gelaagde dream-pop met R&B-invloeden. Afgelopen april kwam derde album 'Calico' uit waarop hij laat zien dat hij zich blijft ontwikkelen als liedjesschrijver en muzikant.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Ryan Beatty
Ryan Beatty

Ryan Beatty

Calico

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Ryan Beatty

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma