Programma
Rvg web

RVG

RVG

zondag 10 november 2019

zondag 10 november 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

Slechts twee weken na hun indrukwekkende optreden op het London Calling Festival keert RVG terug naar Paradiso voor een optreden in de kleine zaal. 3voor12 zei over dat optreden: "Wat staat RVG als een huis zeg! Het gemak waarmee de band uit Melbourne de liedjes van zijn recent verschenen debuutalbum A Quality of Mercy speelt in de grote zaal, doet vermoeden dat we hier eigenlijk te maken hebben met een gepokt- en gemazelde eightiesband die bezig is met zijn langverwachte reünietour."

Compleet weggeblazen worden door een gitaarplaat. Het mag gerust een uitzondering heten in de hedendaagse popmuziek. Maar het Australische, uit Melbourne afkomstige RVG krijgt het voor elkaar.” Aldus de Volkskrant over het debuutalbum ‘A Quality of Mercy’ uit 2018. De groep rondom frontvrouw Romy Vager roept een geluid op dat aan Australische 80’s bands als Sunnyboys of Go-Betweens doet denken, waarin weldoordachte gitaarpop met het spontane van punk en garage samenkomt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • RVG

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad.

Op zondag 10 november geeft RVG een optreden in de kleine zaal van Paradiso. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Reguliere tickets zijn hier verkrijgbaar.

Vincent Van Gogh

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma