Programma
Royal Blood Paradiso

Royal Blood + The Warning

Royal Blood + The Warning

dinsdag 6 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Dit concert is uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst via deze link. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. 

Royal Blood uit Brighton werd opgericht in 2013 en maakt vileine rock. Als je luistert naar hun muziek zou je zweren dat je een veelkoppige rockband aan het werk hoort, maar niets is minder waar; Royal Blood bestaat zowel live als op de plaat uit slechts twee leden: zanger/bassist Mike Kerr en drummer Ben Thatcher. Vooral Kerr's basgeluid is uniek; zijn bijzondere bastechnieken- en riffs zijn geïnspireerd door rockgitaristen als Jimmy Page en Josh Homme en het geluid wat hij uit zijn versterkers tovert klinkt ruw, vol en gelaagd. In 2014 brak Royal Blood door met hun debuutalbum met hierop hits als 'Figure It Out', 'Out Of The Black' en 'Little Monster'. Datzelfde jaar was de band voor het eerst in Paradiso te zien op showcasefestival London Calling. In de daaropvolgende jaren bracht het duo de platen "How Did We Get So Dark?" (2017) en "Typhoons" (2021) uit en kwam de band nog twee keer terug voor een concert in de Grote Zaal. Na shows op Pinkpop en Lowlands en een uitverkochte AFAS Live komt Royal Blood na zes jaar afwezigheid op 6 juni 2023 terug naar Paradiso.

Support act: The Warning

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Royal Blood
Royal Blood - Trouble's Coming

Royal Blood

Trouble's Coming

Royal Blood - Live op London Calling 2014

Royal Blood

Live op London Calling 2014

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma