Programma
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes + Amina

Roxeanne Hazes + Amina

woensdag 13 december 2023

woensdag 13 december 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Na een periode in de luwte te hebben doorgebracht, kwam Roxeanne Hazes eind vorig jaar met nieuwe muziek. Het nummer 'Geen Sorry' wordt opgevolgd door 'Ik Ben Vrij' en 'Der Af (Oya Lé Lé)'met Kriss Kross Amsterdam en Donnie. Met het laatste nummer zijn ze inmiddels de vijf miljoen streams voorbij. Niet alleen werkte Hazes aan een nieuw album, waarvan de eerste single 'Signalen' zojuist is verschenen, ook deed ze mee aan muziekprogramma 'Beste Zangers'. Het maken van muziek is voor de zangeres therapeutisch; hierin verwerkt ze haar verleden, heden en gevoelens in Nederlandstalige pop met de welbekende snik.

Support: Amina

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Roxeanne Hazes
  • Amina

Topnummers van Roxeanne Hazes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma