Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

woensdag 13 december

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 26,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Na een periode in de luwte te hebben doorgebracht, kwam Roxeanne Hazes eind vorig jaar met nieuwe muziek. Het nummer 'Geen Sorry' wordt opgevolgd door 'Ik Ben Vrij' en 'Der Af (Oya Lé Lé)'met Kriss Kross Amsterdam en Donnie. Met het laatste nummer zijn ze inmiddels de vijf miljoen streams voorbij. Niet alleen werkte Hazes aan een nieuw album, waarvan de eerste single 'Signalen' zojuist is verschenen, ook deed ze mee aan muziekprogramma 'Beste Zangers'. Het maken van muziek is voor de zangeres therapeutisch; hierin verwerkt ze haar verleden, heden en gevoelens in Nederlandstalige pop met de welbekende snik.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Roxeanne Hazes

Topnummers van Roxeanne Hazes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma