Programma
Ross Curry 1895 BW webversie

Ross Curry

Ross Curry

donderdag 21 september 2023

donderdag 21 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Let op: dit concert is verplaatst naar 15 oktober 2023. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over deze wijziging.

Zanger en gitarist Ross Curry groeit op in Liverpool waar hij geïnspireerd wordt door muziek van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin en Slade. Hij maakt deel uit van de Amsterdamse band Spo Dee O Dee voordat hij een solocarrière begint. In 2020 brengt Ross zijn eerste soloplaat ‘Blind Samson Eye’ uit. Dit jaar, op 22 september, verschijnt zijn nieuwe album ‘Tune On’, gemixt en gemasterd door Pieter Kloos, die eerder heeft samen gewerkt met de Noorse band Motorpsycho. Van de vier singles die reeds verschenen van ‘Tune On’ bereikte ‘The Suffering’ in mei 2022 de nummer 1 positie in de Indie Chart van Indie XL.

Line-up

Bovenzaal

  • Ross Curry
Ross Curry

Ross Curry

HERE

Ross Curry

Ross Curry

Wake Up Dead

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma