Programma
ROSERINGED by NOAHSCHIELEN 13c scaled

Rose Ringed - All Night Long

Rose Ringed - All Night Long

vrijdag 21 juni

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Amsterdams multitalent Rose Ringed (dj/producer, labelbaas, drummer, jazzpianist en live-artiest) draait zijn eerste all-nighter in de Grote Zaal van Paradiso. In 2018 verscheen zijn debuut-EP ‘Spring Memories’ en sindsdien krijg hij support van artiesten als Solomun, Joris Voorn en Jennifer Cardini én labels als Anjunadeep. Op dit moment behaalt Rose Ringed groeiende aantallen streams met zijn upbeat, emotioneel meeslepende, maar toch dansbare producties. Hij heeft dit jaar 19 releases op de planning op zijn eigen Closed Eyes label, Diynamic en Joris Voorns Spectrum. Ook werkt hij aan zijn eerste album van 2024, opgedragen aan zijn moeder die hij verloor in zijn kindertijd.

Rose Ringed was eerder resident in de - nu gesloten - Marktkantine en draaide samen met onder andere Sven Vath, Mano, Mind Against en meer. Verder bracht hij z'n sets naar Club Atelier, Het Sieraad, Shelter en was hij te zien op festivals als Sonar Barcelona en De Zon Festival in Amsterdam. Als dj laat hij zich tegenwoordig inspireren door onder meer Gerd Janson, Bicep, Kölsch, Job Jobse, Fort Romeau, Joris Voorn, Palms Traxx, Solomun, Paul Kalkbrenner, Todd Terje, Moby and Rufus.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Rose Ringed
Rose Ringed

Rose Ringed

Loveland Festival 2023 | Amsterdam

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma