Programma
Paradiso

Roosbeef + G de Singer Songwriter

Roosbeef + G de Singer Songwriter

woensdag 18 februari 2015

woensdag 18 februari 2015

In februari 2015 verschijnt het derde album van Roosbeef. Roosbeef is niet alleen de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens. Het album gaat “KALF” heten.

Roos Rebergen blijft ook op dit album gewoon doorgaan met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Met veel plezier, gedrevenheid en vakmanschap, heeft de band de afgelopen maanden in een studio te Antwerpen aan hun boreling gewerkt.

Het feit dat Roos al enige tijd in België woont, en ook twee Belgische top-muzikanten in de band heeft, werpt tevens haar vruchten af in het buurland en dat vinden we dan ook terug in de navolgende uitspraak uit de Belgische media: ”met haar unieke stem en prachtige teksten verovert ze hart na hart. Roos is zonder meer een van de wonderbaarlijkste zangeressen van het Nederlandstalige taalgebied en weet ons steeds te verrassen met bijzonder ontroerende performances.”

Het album verschijnt op vrijdag 13 februari 2015 op Roos’ eigen label BERT, genoemd naar haar trouwe viervoeter.

G de singer-songwriter

U weet wel, G, onder andere van Fa. Ol & Ge aanwezig, De Roadies, De Stijle Want...Ooit geweten dat hier een singer-songwriter in schuil zou gaan, G ook niet. Maar het is gebeurd en U kunt er getuige van zijn, G de singer-songwriter. Met eigen teksten, melodieën, klanken en gitaar. In het voorprogramma van Roosbeef, je zal t maar gemist hebben.

Paradiso Programme

Programma