Programma
Roos 2019 Press Portret 1 min

Roosbeef + Figgie + Figgie (solo)

Roosbeef + Figgie + Figgie (solo)

donderdag 2 juni 2022

donderdag 2 juni 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste en samengevoegde concert van 21 en 22 december 2020 en 29 december 2021. Tickets gekocht voor deze data zijn ook geldig voor het concert op 2 juni 2022.

  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Roos Rebergen oftewel Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende liveshows. Met ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ (2008) de pers unaniem: dit debuut zou geschiedenis schrijven. Hoewel er geen officiële singles uit het album worden opgetrokken, schopt het openingsnummer ‘Onder Invloed’ het tot radiohit in Nederland. Al sinds haar eerste worp in 2008 slaagt Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar een eigen belevingswereld.  Met het vierde studioalbum ‘Lucky’ verkent Rebergen nieuwe oorden. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden. Roosbeef is terug.

Support act: Figgie (solo)

Line-up

Grote Zaal

  • Roosbeef
Roosbeef - Menselijke Mensen

Roosbeef

Menselijke Mensen

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma